Exegi

Exegi menu
Circular Office

Waar komen onze producten vandaan

Om diverse redenen, zoals herinrichting, krimp, fusie, verhuizing of faillissement, komen er dagelijks complete kantoorinrichtingen vrij van hoogwaardige kwaliteit. Ook kunnen producten als showroommodel hebben gefungeerd. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij toegang tot kantoormeubilair dat bestaat uit designmeubilair en A-merken.

Wij beschikken altijd over ongeveer duizend werkplekken waar u uit kunt kiezen alsmede een grote omvang en variëteit aan vergaderopstellingen en bureau- en vergaderstoelen.

Deze producten mogen niet meer als nieuw verkocht worden. Dat is natuurlijk zonde, want de producten zijn meestal nog in perfecte conditie.

Ons gamma aan te leveren kantoormeubilair bestaat onder andere uit:

 1. Werkplekken (bureaus en stoelen)
 2. Vergadertafels en stoelen
 3. Bureaus
 4. Directiekamers
 5. Kasten
 6. Lockers
 7. Verlichting
 8. Leisure ruimte aankleding (bijv. biljart, airhockey)
 9. Kantine aankleding
 10. Kunst
 11. Special items
 12. Eigen design Cradle to Cradle tafels en kasten vervaardigd van gebruikte grondstoffen
 13. Alle denkbare elektronica (O.a. flatscreens, beamers, Pc’s, beeldschermen en koffiemachines)
 14. Accessoires zoals: garderobes, whiteboards en prullenbakken

Refurbished kantoormeubilair van A-kwaliteit

Bij een eerder gebruikt product wordt vaak gedacht aan tweedehands. Bij refurbished producten is echter niets minder waar. Voordat producten het stempel ‘refurbished’ krijgen doorlopen ze een grondige technische controle en worden ze aangepast aan de gewenste look and feel. Dat maakt een refurbished product van EXEGI van vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit die geleverd wordt door onze vakmannen dat wij 5 jaar garantie bieden!

Refurbishment is onder te verdelen in:

 1. Onderhoud. Het product behoud het uiterlijk en wordt technisch onderhouden, gerepareerd en gereinigd. Onderdelen worden indien nodig vervangen.
 2. Restyling. Het product wordt naar wens voorzien van een nieuwe look and feel, design, stof, tafelblad, of techniek. Dit is mogelijk met uw eigen inventaris, maar uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ons second life aanbod of een combinatie van beiden.